

Nóż idealny do nakłuwania mięsa oraz usuwania małych kawałków chrząstek i kości. Noże niemieckiej marki Fissler są wykonane z wyjątkowo twardej stali. Materiał wykorzystywany do ich produkcji to odporna na rdzę wysokostopowa stal chromowo-molibdenowo-wanadowa. Wszystkie elementy noży marki Fissler są idealnie połączone, a ostrza i uchwyty równe i idealnie wyważone.
Bezpieczne zakupy!
Szybka i bezpieczna dostawa!
14 dni na zwrot
Fissler-Seria Profession – nóż do szpikowania 9 cm
Noże z serii Profession przeznaczone są dla każdego, kto lubi gotować i docenia wyjątkowo przygotowane dania. Ich cechą charakterystyczną są wysokiej jakości kute nity umieszczone w czarnych uchwytach. Nóż do szpikowania to nóż z cienkim, lekko zaokrąglonym ostrzem, idealnym do nakłuwania mięsa oraz usuwania małych kawałków chrząstek i kości oraz cięcia cebuli lub ziół.
Cechy:
Możesz polubić także