Zwilling - nóż szefa kuchni 20 cm Professional S
Opis produktu
Duży, dosyć ciężki nóż. Znajdzie zastosowanie przy większości prac kuchennych.
Sprawdzi się do:
- pracy z większymi warzywami i owocami ( szatkowanie, krojenie)
- krojenia, siekania mięsa
- przenoszenia plasterków ukrojonej wędliny czy sera - jak na łopatce
- miażdżenia czosnku
- rozbijania delikatnych mies.
Ostrze:
- specjalna, wysokowęglowa stal FRIDOUR – hartowana lodem
- fabrycznie ostrzone od czubka aż po koniec pod kontrolą lasera
- przebiega przez całą długość noża – aż do końca rękojeści
- Długość ostrza: 20 cm.
Rękojeść:
- czarny, potrójnie nitowany ABS – materiał twardy, gładki i wytrzymały
- gładkie połączenie między ostrzem i rękojeścią, bez szczelin i zgrubień
- doskonałe wyważenie zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania

Bezpieczne zakupy!

Szybka i bezpieczna dostawa!

14 dni na zwrot
Professional S to bardzo rozbudowana seria marki Zwilling, charakteryzująca się klasycznym wyglądem i świetnym wykonaniem. W asortymencie znajdziemy noże różnego przeznaczenia, od tych do obierania, poprzez noże do trybowania aż po Santoku. Jak wszystkie produkty tej marki, również Professional S zostały wykonane z opatentowanej przez firmę stali nierdzewnej 18:10. Ostrze noży kute jest z jednego kawałka stali i idzie przez całą rękojeść, wykonaną z bardzo trwałego i twardego tworzywa ABS a całość zespolona jest trzema nitami. Cała seria zadowoli zarówno kucharzy-amatorów jak i profesjonalnych szefów kuchni.
Możesz polubić także