Zwilling - nóż do mięsa i wędlin

Zwilling
31021-201-0
3 Przedmioty
529,00 zł
52.90 zł x 10 rat 0% RRSO
Ilość
Produkt dostępny

Dostawa od 14,99 zł
Wyświetl koszt wysyłki
  14 dni na zwrot
Opis

Duży, dosyć ciężki nóż. Znajdzie zastosowanie przy większości prac kuchennych.
Sprawdzi się do:
- pracy z większymi warzywami i owocami ( szatkowanie, krojenie)
- krojenia, siekania mięsa
- przenoszenia plasterków ukrojonej wędliny czy sera - jak na łopatce
- miażdżenia czosnku
- rozbijania delikatnych mies.

Ostrze:

  • specjalna, wysokowęglowa stal FRIDOUR – hartowana lodem
  • fabrycznie ostrzone od czubka aż po koniec pod kontrolą lasera
  • przebiega przez całą długość noża – aż do końca rękojeści
  • Długość ostrza: 20 cm.

Rękojeść:

  • czarny, potrójnie nitowany ABS – materiał twardy, gładki i wytrzymały
  • gładkie połączenie między ostrzem i rękojeścią, bez szczelin i zgrubień
  • doskonałe wyważenie zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania

Professional S to bardzo rozbudowana seria marki Zwilling, charakteryzująca się klasycznym wyglądem i świetnym wykonaniem. W asortymencie znajdziemy noże różnego przeznaczenia, od tych do obierania, poprzez noże do trybowania aż po Santoku. Jak wszystkie produkty tej marki, również Professional S zostały wykonane z opatentowanej przez firmę stali nierdzewnej 18:10. Ostrze noży kute jest z jednego kawałka stali i idzie przez całą rękojeść, wykonaną z bardzo trwałego i twardego tworzywa ABS a całość zespolona jest trzema nitami. Cała seria zadowoli zarówno kucharzy-amatorów jak i profesjonalnych szefów kuchni.

Szczegóły produktu
31021-201-0
3 Przedmioty

Opis

  • 4009839072918